El Viatge en majúscules

Després de varis mesos de l’anulació del desitjat viatge a Nova York, un dia, parlant amb la Marta, amiga de l’institut, twittera i instagramera, i sobretot, japonesa d’adopció, ens va comentar que ella estava preparant el seu quart viatge al país del sol naixent cap a finals d’any, que hi anava amb una altra amiga i que ens hi hauriem d’apuntar. Se’ns van obrir els ulls. Al japó! Ostres, aquell país on és impossible anar per lliure fora dels circuits habituals de turisme organitzat. Aquell país que per poder introduir-s’hi s’ha de parlar un mínim de la seva llengua perquè pocs n’hi ha que parlin anglès. Aquell país dels mangues, L’Arale i el Totoro! Resumint: un país que desitjavem molt anar però com odiem els viatges organitzats estavem segurs que no hi posariem mai els peus…
Doncs bé, els astres van posar-se a favor nostre. Jo em vaig millorar, en Julien va quadrar els horaris de classe per tenir un “buit” a finals de novembre, i a mi em van renovar el contracte per dos anys.
El resultat va ser que, a mitjans de novembre amb el laboratori a mitges, però sense poder fer res més fins que no acabessin d’arribar les comandes a principis de desembre… podíem marxar sense cap mena de remordiment, amb una guia d’excepció, cap al Japó! Feia pràcticament un any de l’anulació de l’anada a Nova York, però em sentia que aquest primer gran viatge liluleru compensava llargament!
A més, cirereta del pastís: una tarda a Paris. Si, per fi, i després de 12 anys de posar per primer cop els peus a França, visitaria la capital! Carai! Que ja era hora no?

Així doncs, el 15 de novembre, de bon matí, les maletes estaven fetes, apunt per anar cap al laboratori, deixar el cotxe a una companya del Julien… I agafar el TGV cap a Paggis.

20131230-053129.jpg

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s