Continua la neteja, o com crear el pànic a tot l’edifici

L’endemà la Maryse, tècnic i secretària del laboratori, va escombrar i llençar al contenidor dels productes químics la “sorra groga”. Vam poder veure com el terra havia quedat ben tacat de rovell.

20130924-065249.jpg

Tocava trobar una manera de treure aquestes taques del linòleum… O bé, si no ho aconseguíem, l’opció B tradicional : posar-hi un moble a sobre.

Algú va comentar que amb vinagre sortia. Algú altre va dir que llavors hi podiem tirar àcid acètic. Algú va comentar que n’hi havia de concentrat al segon pis, a la sala blanca… Dit i fet. Vam fer la proba. Una mica d’àcid, un paper absorvent… I surt pràcticament sol! Genial!

I llavors la Maryse va tenir la “genial” idea de tirar-hi mig pot per sobre, directament, a saco.

Vam sortir cames ajudeu-me, amb el nas rajant i els ulls plorosos, perquè, com podeu suposar, amb els productes químics no s’hi juga i allò era una bestiesa de les grosses!

Tot i haber entrat de nou per obrir la finestra, haber tancat la porta… L’olor d’àcid es va anar escampant pel passadís, i va pujar pel forat de l’escala… I jo tenia visita al fisioterapèuta, així que vaig haber de marxar deixant el tema en mans dels qui es quedaven. Què hem trobaria l’endemà?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s