Neteja de primavera…de tardor

Malgrat que la sala que m’han assignat per construir el nou laboratori està molt bé, fa tants anys que s’utilitza com magatzem que ens hem hagut d’arromengar per, primer de tot, buidar-la.
No tinc ni idea d’on han guardat ara les mostres que hi havia, però en arrivar al matí m’ham indicat que ja està tot recuperat el que es volia salvar, i el que hi queda, puc fer-ne el que vulgui.

Hi ha dos armaris vells i atrotinats i unes estanteries en molt mal estat. Decidim amb el jefe de treure-ho tot a fora per netejar-ho… I els mobles se’ns esmicolen entre les mans. Son mobles de ferro! Què ha passat aqui?

Un dels armaris es trobava just a sota una fuita d’aigua provinent de l’aire condicionat, que va petar l’estiu passat. Està ben rovellat, però l’altre armari i les estanteries estaven al costat oposat de la peça! Com és possible? Llavors veiem una ampolla de plàstic feta miques, de costat sense tap i amb un cartellet mig esborrat on hi diu “HCl”.
Marededeusinyor! Quant temps fa que està aqui aquesta ampolla? Ha rosegat les estanteries i bona part de l’armari…

Finalment aconseguim buidar la sala i podem veure com el terra ha quedat ben tacat de rovell allà on hi havia els mobles. Però sobretot, hi ha encara àcid per terra, així que ràpidament hi posem un anulador.

20130919-053554.jpg

20130919-053728.jpg

Aquesta pols, que es torna groga en anular els àcids, la deixem actuar tota la nit. No pas perquè sigui el protocol a seguir, sino més aviat perquè estem tant fets caldo després de moure elsmobles (i els bocins) que decidim deixar-ho i posar-nos a preparar un pressupost amb tot el material que necessitem.

Aquesta part és molt divertida. M’ha recordat quan erem petits i agafavem els catàlegs de joguines vora Nadal per preparar la carta als reis… Amb la diferència que aquest cop, tinc consciència del pressupost a gastar, i, a sobre, el jefe tira per llarg.

– Ostres -dic- els Beschers de tefló són caríssims! N’agafo només 20, ja m’espavilaré.
– Ja en tindràs prou?
– Bé… Just, però és que mira el preu!
– Val, llavors apunta 60.
– 0.0

Impresionant! En aquests moments estem esperant que la casa comercial ens faci una oferta i el jefe regatejarà perquè ens surti encara més barat… Tinc ganes de poder passar aquesta comanda!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s